Tuesday, 16 August 2011

NEW! NEW! NEW!

HUrmmm... 1st time sebenarnya guna blog ni.. tak brape tau sebenarnye , tapi hentam je lah... huhuhu..

Actually, hani buat blog ni untuk berkongsi cerita yg hani rasa ok la utk dikongsi bersama.. tak kisahlah dari segi ilmu pengetahuan, luahan, pandangan or any kind of story yg baik2... InsyaAllah...
Blog ni jugak sebenarnya hani buat untuk hani memorize kenangan2 manis hani... Ye lah, kalau tulis kat diary, susah plak nak cari entry kan.. kalau kat blog ni, boley direct search jer.. hehehe...

Pape pon, salam perkenalan untuk semua!!!....





4 comments:

  1. selamat join dunia blogging akak..hehehehe..welcome2=)

    ReplyDelete
  2. hehehhehe... saje la duk join.. lame da nak join.. tapi xde masa.. ni bulan2 posa ni, menulis je la yg mcm best.. hehehhe... tapi akak ni tatau cane nak jadi follower.. main kli2 jer nih... adehaiii.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. hai hani..now dah jadi blogger tegar..:)

    follow u...

    ReplyDelete
  4. hai shu.. tapi ni duk menggodam lagi nih.. tatau nak guna sgt.. hehehe..

    ReplyDelete